برداشت انجیر در مهریز با 20 درصد افزایش پایان یافت
اقتصادي
بزرگنمايي:
خبر یزد - یزد - معاون مدیریت جهاد کشاورزی مهریز گفت: برداشت محصول انجیر از باغهای شهرستان که اواخر تیرماه 98 در50 هکتار اراضی آغاز شده بود، هفته جاری پایان یافت و میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 درصد افزایش دارد.
محمدحسین حکیمی روز پنجشنبه علت اصلی افزایش برداشت محصول را شرایط مناسب آب و هوایی به خاطر بازندگیهای اوایل سال ذکر کرد و به گفته وی سال گذشته از هر هکتار به طور متوسط 2.5 تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شده بود.
این مسئول مهمترین ارقام را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد و یادآورشد: حدود 600 خانوار در برداشت این محصول فعالیت دارند.
حکیمی کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان در باغها، ادامه خشکسالی ،سرمازدگی و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکل تولیدکنندگان بیان کرد.
معاون جهاد کشاورزی مهریز بیان داشت: بیشتر محصول تولیدی به صورت تازهخوری مصرف میشود و بخشی نیز در یزد به فروش میرسد.
حکیمی خاطرنشان کرد: اغلب درختان این محصول در حومه شهر کاشته شده است .
حدود نیمی از 17 هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی مهریز را باغها تشکیل میدهند.
مرکز شهرستان 55 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد .
7536/ 2047
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/100452/