بازدید کارشناسان از کارخانه تولید کیک و کلوچه
گفتگو
بزرگنمايي:
خبر یزد - پیرو موارد شکایتی در مورد برخی کیکهای مشکوک، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، از کارخانجات تولید کیک و کلوچه بازدید کردند
بازدید کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو از کارخانجات تولید کیک و کلوچه
پیرو موارد شکایتی واصله پیرامون وجود قرص در انواع کیک، کلوچه و ویفر، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهر قدس، جهت بررسی صحت و سقم موضوع، از کارخانه تولید این محصولات بازدید کردند.
در این بازدید خطوط تولید، انبار مواد اولیه و انبار محصول نهایی مورد بررسی قرار گرفت.
طبق بررسیهای صورت گرفته مشخص شد با توجه به نظارت مستمر مسئول فنی از خط تولید، وجود دوربینهای امنیتی، پیوسته بودن خط تولید، وجود مخلوط کن در ابتدای خط تولید و فرآیند حرارتی فرها جهت پخت کیک که 250 تا 300 درجه سانتیگراد است، در طول فرآیند کلی پخت امکان اضافه شدن قرص و بعضاً سالم ماندن قرص در کارخانه تولیدی غیر ممکن است.
منبع: mehrnews.com
-
سه شنبه ۳ دي ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷:۲۵
-
۶۰ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/106852/