برداشت انجیر در مهریز با 20 درصد افزایش پایان یافت
پنجشنبه 11 مهر 1398 - 8:17:42 AM
ایرنا
|
|
خبر یزد - یزد - معاون مدیریت جهاد کشاورزی مهریز گفت: برداشت محصول انجیر از باغهای شهرستان که اواخر تیرماه 98 در50 هکتار اراضی آغاز شده بود، هفته جاری پایان یافت و میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 درصد افزایش دارد.
محمدحسین حکیمی روز پنجشنبه علت اصلی افزایش برداشت محصول را شرایط مناسب آب و هوایی به خاطر بازندگیهای اوایل سال ذکر کرد و به گفته وی سال گذشته از هر هکتار به طور متوسط 2.5 تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شده بود. این مسئول مهمترین ارقام را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد و یادآورشد: حدود 600 خانوار در برداشت این محصول فعالیت دارند. حکیمی کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان در باغها، ادامه خشکسالی ،سرمازدگی و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکل تولیدکنندگان بیان کرد. معاون جهاد کشاورزی مهریز بیان داشت: بیشتر محصول تولیدی به صورت تازهخوری مصرف میشود و بخشی نیز در یزد به فروش میرسد. حکیمی خاطرنشان کرد: اغلب درختان این محصول در حومه شهر کاشته شده است . حدود نیمی از 17 هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی مهریز را باغها تشکیل میدهند. مرکز شهرستان 55 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد . 7536/ 2047
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/100452/برداشت-انجیر-در-مهریز-با-20-درصد-افزایش-پایان-یافت
|