خبر یزد
مدیرکل ستاد مدیربت بحران همدان:
فرماندهی حوادث ریلی استان مشخص شود
چهارشنبه 17 مهر 1398 - 20:25:10
خبر یزد - همدان- ایرنا- مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری همدان با بیان اینکه حوادث ریلی این استان هنوز مسئولیت و فرماندهی خاصی ندارد، گفت: با وجود 2 خطوط ریلی مهم در همدان و ملایر، حوادث ریلی باید فرماندهی شود.

به گزارش ایرنا، علیمردان طالبی روز چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان ملایر افزود: باید مشخص شود در زمان وقوع بحران یا حادثه غیرمترقبه، مسئولیت و فرماندهی این حوادث با چه کسی است و چه مجموعه هایی باید ورود پیدا کنند.
وی با اشاره به وجود 2 خط ریلی تهران، ساوه، همدان و اراک، ملایر، کرمانشاه در این استان تاکید کرد: با توجه به اینکه ملایر به واسطه داشتن خطوط ریلی قدمت بیشتری از همدان دارد، در راستای تعیین فرماندهی حوادث ریلی می تواند الگویی برای همدان باشد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری همدان با تاکید بر اینکه به سرعت باید فرماندهی حوادث ریلی طبق استانداردهای راه آهن مشخص شود، آموزش جوامع محلی حاشیه ریل ها را نیز یک ضرورت و اولویت مهم کاری برشمرد.
طالبی بیان کرد: هنوز جوامع محلی حاشیه ریل های راه آهن در 2 مسیر ریلی همدان و ملایر نمی دانند چگونه باید با ریل و حوادث ناشی از آن برخورد کنند.
وی با بیان اینکه داشته ها و حوادث همخوانی و موازنه ندارند، بر لزوم به حداقل رساندن این اختلاف تاکید کرد و افزود: برای مقابله با بحران باید هماهنگی لازم بین دستگاه های اجرایی وجود داشته باشد تا اثرگذاری مدیریت بحران به حداکثر برسد.
طالبی پیشگیری و آمادگی را از اولویت های مهم برای مقابله با بحران و جلوگیری از حوادث عنوان کرد و گفت: شاخه زنی درختان یکی از مواردی است که چنانچه به موقع انجام نشود، حوادث بزرگی را به بار می آورد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری همدان بر لزوم آمادگی دستگاه های اجرایی برای اجرای طرح های زمستانی تاکید کرد و افزود: تمامی مدیران دستگاه های اجرایی باید در زمان وقوع بحران ورود پیدا کنند، در غیر اینصورت از سوی رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران عزل می شوند.
طالبی به اجرای مانور سراسری زلزله هفتم آذرماه در مدارس استان همدان اشاره و خواستار مشارکت جدی آموزشگاه ها و مدارس در تمرین مقابله با زلزله شد و بیان کرد: استان همدان طی هشت سال در برگزاری مانور زلزله برتر کشور شناخته شد که امسال نیز باید این رتبه را کسب کند.
وی همچنین همدان را طی 10 سال گذشته یکی از استان های برتر کشو در برگزاری دوره های آموزشی مدیریت بحران عنوان کرد و اظهار داشت: باید بر اساس توانمندی ها به مردم آموزش های لازم را ارایه دهیم و این مانورها و تمرین ها نزدیک به واقعیت باشد.
**برگزاری مانور امداد و نجات در راه آهن ملایر
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه ملایر نیز به برگزاری مانور امداد و نجات و آتش سوری در ایستگاه راه آهن ملایر و سنجش توان دستگاه ها در این زمینه اشاره کرد و گفت: تمامی موارد مدیریت بحران در خطوط ریلی ملایر باید در محور کار قرار گیرد.
حسین فارسی بیان کرد: علاوه بر شاخه زنی به موقع درختان، برخی تجهیزات برق این شهرستان دچار مشکل است که باید به ‌موقع برای رفع این مشکل اقدام شود.
وی با بیان اینکه در زمان بارش ها، برخی از محله های شهر دچار آبگرفتگی و سیلاب می شود تاکید کرد: نیاز است پمپ‌های تخلیه آب بیشتری با تعامل سایر دستگاه ها در اختیار هلال احمر و نهادهای مرتبط قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه ملایر بر لزوم نصب علامت های هشدار دهنده در ورودی سد کلان ملایر با توجه به بروز چند مورد غرق شدگی در این سد تاکید کرد.
فارسی همچنین خواستار استفاده از توان و ظرفیت دهیاران در مواقع بحران و بارش های احتمالی در روستاها و لزوم آمادگی و بکارگیری ظرفیت دستگاه های اجرایی در زمان برگزاری مانور سراسری زلزله در سطح مدارس این شهرستان شد.
به گزارش ایرنا، در استان همدان 22 مخاطره طبیعی ثبت شده است که مهمترین آنها خشکسالی، سیلاب، زلزله، برف و کولاک، یخبندان و سرمازدگی است.
7528/2090

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/100810/فرماندهی-حوادث-ریلی-استان-مشخص-شود
بستن   چاپ