مدیر کل دامپزشکی یزد تشریح کرد؛
اجرای طرح رتبهبندی کشتارگاههای صنعتی طیور در استان یزد
یکشنبه 28 مهر 1398 - 8:35:54 AM
ایسنا
|
|
خبر یزد - طرح درجهبندی کشتارگاههای صنعتی طیور در استان یزد از اول آبان ماه اجرا و کشتارگاههای این استان به دو سطح A و B درجهبندی میشوند، این خبری است که مدیر کل دامپزشکی یزد توضیحات بیشتری در مورد آن میدهد.
«علیاکبر حدادزاده» گفت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در سراسر کشور از جمله استان یزد اجرا و کشتارگاههای مرغ بر اساس امکانات موجود به سه سطح +A ،A و B درجهبندی میشوند. وی تصریح کرد: تخلیه اندرونه در کشتارگاههای درجه A و +A کاملاً به صورت اتوماتیک و توسط خط دوم واحدها صورت می گیرد اما در کشتارگاههای درجه B با خط یک انجام میشود. حدادزاده در این باره خاطرنشان کرد: با توجه به این که در خط اتوماتیک دو، تمام اندرونه مرغ به همراه تمامی چربیهای شکمی خارج میشود، ضایعات مرغهای رتبه A+ و A به مراتب کمتر است بنابراین برای مردم نیز از نظر مصرف و قیمت به صرفهتر خواهد بود. وی ابراز کرد: تمام کشتارگاههای رتبهبندی شده از نظر بهداشتی مورد تأیید هستند اما بر اساس کیفیت تولیدشان درجهبندی میشوند و قیمت آنها متفاوت خواهد بود که عملاً برای مصرفکننده تفاوتی ندارد چرا که وقتی مصرفکننده مرغ درجه B را میخرد به همان میزانی که پول کمتری پرداخت کرده است، ضایعات را بیرون میریزد. حدادزاده تصریح کرد: با عملی شدن این طرح دیگر عناوینی با مضمون مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک، ممتاز و سایر موارد وجود نخواهد داشت و تمام این موارد در قالب سه سطح +A، A و B معرفی میشوند. مدیر کل دامپزشکی استان در پایان نیز یادآور شد: لفافه مرغهای سطح +A دارای نوار سبز، A دارای نوار آبی و B دارای نوار نارنجی است.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/101337/اجرای-طرح-رتبهبندی-کشتارگاههای-صنعتی-طیور-در-استان-یزد
|