خبر یزد
مدیر کل دامپزشکی یزد تشریح کرد؛
اجرای طرح رتبه‌بندی کشتارگاه‌های صنعتی طیور در استان یزد
یکشنبه 28 مهر 1398 - 8:35:54 AM
ایسنا
خبر یزد - طرح درجه‌بندی کشتارگاه‎های صنعتی طیور در استان یزد از اول آبان ماه اجرا و کشتارگاه‌های این استان به دو سطح A و B درجه‌بندی می‌شوند، این خبری است که مدیر کل دامپزشکی یزد توضیحات بیشتری در مورد آن می‌دهد.

 «علی‌اکبر حدادزاده» گفت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در سراسر کشور از جمله استان یزد اجرا و کشتارگاه‌های مرغ بر اساس امکانات موجود به سه سطح +A ،A و B درجه‌بندی می‌شوند.
وی تصریح کرد: تخلیه اندرونه در کشتارگاه‎های درجه A و +A کاملاً به صورت اتوماتیک و توسط خط دوم واحدها صورت می گیرد اما در کشتارگاه‎‎های درجه B با خط یک انجام می‌شود.
حدادزاده در این باره خاطرنشان کرد: با توجه به این که در خط اتوماتیک دو، تمام اندرونه مرغ به همراه تمامی چربی‎های شکمی خارج می‎شود، ضایعات مرغ‎های رتبه A+ و A به مراتب کمتر است بنابراین برای مردم نیز از نظر مصرف و قیمت به صرفه‌تر خواهد بود.
وی ابراز کرد: تمام کشتارگاه‌های رتبه‎بندی شده از نظر بهداشتی مورد تأیید هستند اما بر اساس کیفیت تولیدشان درجه‌بندی می‎شوند و قیمت‌ آن‎ها متفاوت خواهد بود که عملاً برای مصرف‌کننده تفاوتی ندارد چرا که وقتی مصرف‌کننده مرغ درجه B را می‌خرد به همان میزانی که پول کمتری پرداخت کرده است، ضایعات را بیرون می‌ریزد.
حدادزاده تصریح کرد: با عملی شدن این طرح دیگر عناوینی با مضمون مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک، ممتاز و سایر موارد وجود نخواهد داشت و تمام این موارد در قالب سه سطح +A، A و B معرفی می‌شوند.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان نیز یادآور شد: لفافه مرغ‎های سطح +A دارای نوار سبز، A دارای نوار آبی و B دارای نوار نارنجی است.
 

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/101337/اجرای-طرح-رتبه‌بندی-کشتارگاه‌های-صنعتی-طیور-در-استان-یزد
بستن   چاپ