خبر یزد
مدیر کل استاندارد یزد:
تدوین استاندارد فرآورده‎های کنجدی ضرورت دارد
سه شنبه 30 مهر 1398 - 08:31:00
خبر یزد - مدیر کل استاندارد یزد تاکید کرد: با توجه به کثرت کارگاه‎ها و واحدهای تولیدی فرآورده‎های کنجدی در استان، تدوین استاندارد این محصولات یک ضرورت است.

به گزارش ایسنا، «محمد رضا زارع» در حاشیه برگزاری نشست «میز محصولات کنجدی» در محل سازمان صمت استان یزد، افزود: تولید فرآورده‎های کنجدی از دیر باز در استان یزد آغاز شده است و به دلیل تقاضای روزافزون مصرف‎کنندگان، شاهد افزایش فزاینده مراکز تولید این محصولات در استان هستیم.
وی ادامه داد: از آن جایی که هدف از برگزاری «میز محصولات کنجدی»، بررسی موانع و مشکلات تولید، واردات و صادرات این حوزه است، بنا به نظر کارشناسان استاندارد یزد وبا توجه درخواست بسیاری از تولید‎کنندگان، استاندارد‎سازی فرآورده‎های کنجدی از جمله راه‎های پیش رو در جهت سامان دهی بازار این محصولات است.
این مسئول تاکید کرد: تولید برخی از محصولات در استان یزد مانند شیرینی‎های یزدی، فرآورده‎های مختلف کنجدی و صنایع دستی قدمت چند صد ساله دارد ولی متاسفانه بسیاری از آن ها فاقد هرگونه استاندارد ملی هستند.
مدیر کل استاندارد یزد تصریح کرد: از آن جایی که برای تدوین استاندارد محصولات گفته شده، منابع خارجی و بین‎المللی وجود ندارد، شروع و ادامه فرآیند تدوین آنها به شکل تحقیق محور است لذا از تمام محققان، اعضاء هیات علمی دانشگاه‎ها، تدوین گران‌، اتحادیه‌های صنفی و مسئولان مربوطه می‎خواهیم در تحقق این امر اداره کل استاندارد یزد را یاری کنند.
زارع در پایان نیز خاطرنشان کرد: نبود جایگاهی مناسب برای فرآورده‎های کنجدی در شهر جهانی یزد از جمله مشکلات پیش روی استان است و بنا بر صحبت‎های مطرح شده در نشست «میز محصولات کنجدی» با ایجاد زمینه‎های لازم برای به نمایش گذاشتن آنها و بازدید گردشگران از واحدهای تولید فرآورده‎های کنجدی می‎توان نسبت به برداشتن مشکل موجود از سر راه اقدام کرد.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/101475/تدوین-استاندارد-فرآورده‎های-کنجدی-ضرورت-دارد
بستن   چاپ