خبر یزد
اردکان ٧ تیم لیگ برتری دارد ولی استخر شنا، خیر!
چهارشنبه 1 آبان 1398 - 09:48:46
خبر یزد - ورزش شهرستان اردکان که طی سال‌های گذشته جایگاه بسیار مناسبی را در سطح کشور و استان یزد کسب و تاکنون شش تیم ورزشی را نیز راهی لیگ برتر کرده است، همچنان از کمبود زیرساخت‌های ورزشی از جمله داشتن یک استخر شنا با توجه به تعطیلی تنها استخر این شهر بعلت استهلاک، رنج می‌برد.

«احمدشکراللهی» رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان اردکان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا می‌گوید: شاید پیشی گرفتن استعدادهای ورزشی از زیرساخت‌ها در اردکان همچون بخش اعظمی از شهرستان‌های کشور امری طبیعی محسوب شود ولی کمبود و نبود برخی زیرساخت‌ها برای ورزش حرفه‌ای در این شهرستان، نارضایتی بسیاری از شهروندان را موجب شده است.
وی از جمله این کمبود زیرساخت‌های ورزشی در اردکان را مستهلک شدن تنها استخر این شهر عنوان می‌کند که پس از 1٣سال بهره‌برداری، اکنون نیازمند هشت میلیارد ریال برای بازسازی است.
شکراللهی ادامه می‌دهد: البته با رایزنی‌های انجام شده با فرماندار شهرستان، پیش‌بینی بودجه در این خصوص به سازمان برنامه و بودجه استان ارسال شده و منتظر تخصیص اعتبار از سوی این نهاد هستیم.
وی با اشاره به این که اردکان در بین دیگر شهرستان‌های استان یزد، رتبه اول موفقیت‌های ورزشی را به خود اختصاص داده است، اظهار می‌کند: حضور ورزشکاران اردکانی در بین مقام‌آوران استانی در سطح کشور و حضور هفت تیم در لیگ برتر در رشته‌های والیبال، فوتبال ساحلی، شمشیربازی، بدمینتون، دومیدانی، کاراته بانوان و آکروژیم از دستاوردهای ورزشی اردکان در حوزه ورزش استان به شمار می‌رود اما مشکلات زیرساختی این حوزه در شهرستان پابرجاست.
این مسئول در این باره خاطرنشان می‌کند: این کمبودها تا جایی پیش رفته که نماینده فوتبال ساحلی اردکان، چند سالی است با توجه به کمبود امکانات تا مرز محرومیت از میزبانی نیز پیشرفته است.
به گفته‌ی وی، سرانه ورزشی استان یزد قریب به ٣5 سانتی‌مترمربع به ازای هر نفر است که رتبه اردکان به لحاظ این سرانه ورزشی در استان چهارم و نسبت به جمعیت شهرستان، بسیار کم است.
وی از فعالیت 38 هیأت ورزشی در شهرستان اردکان خبر می‌دهد و می‌گوید: در حال حاضر 180 مربی که نیمی از آنان را بانوان تشکیل می‌دهند هدایت بیش از شش هزار ورزشکار که 60درصد آنها آقایان هستند را برعهده دارند.
رییس اداره کل ورزش و جوانان اردکان خاطرنشان می‌کند: البته در این میان، نقش بانوان اردکانی در کسب مدال‌های کشوری بسیار چشمگیر است به طوری که طبق آمارها 60 درصد بانوان ورزشکار این شهرستان از مقام‌آوران حوزه قهرمانی ورزش به شمار می روند.
وی از جایگاه ویژه ورزش محلات در شهرستان اردکان یاد و در این باره تصریح می‌کند: خوشبختانه در این بخش با همکاری حسینیه‌ها، مساجد و پایگاه‌های محلات، ورزش‌های همگانی و حتی حرفه‌ای در حال انجام است که در این باره می‌توان به فعالیت‌های ورزش و مطلوب در محلات کوشک‌نو، مزرعه سیف و حتی روستای مزرعه نو اشاره کرد.
شکراللهی با اشاره به این که ورزش همیشه با حاشیه‌ها گره خورده و نباید بسیاری از حاشیه‌ها را ناشی از نبود زیرساخت‌ها دانست، عنوان می‌کند: هر چند باید نیمی از ساختارهای ورزشی شهرستان اصلاح شود اما بخشی از زیرساخت با فرهنگ ورزشی مردم ساخته خواهد شد چرا که در زمینه ورزش هنوز فرهنگ ورزشی مناسبی وجود ندارد و برخی خانواده‌ها برای پیشرفت فرزندان خود در ورزش همراهی لازم را ندارند.
وی ادامه می‌دهد: این همراهی نکردن‌ها به نحوی است که حتی برخی از ورزشکاران دارای استعداد قهرمانی ظرفیت‌های خود را محدود به خانواده کرده و از پیشرفت ورزشی آنها جلوگیری شده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان اردکان یادآور می‌شود: علاوه بر ورزش تیمی فوتبال ساحلی اردکان که رتبه‌های ارزشمندی را در سطح کشور کسب کرده، ورزشکاران اردکانی در ورزش‌های شمشیربازی و دومیدانی و بدمینتون جایگاه بسیار مناسبی در استان و کشور دارند.
وی از تجهیز و راه‌اندازی 10 خانه ورزش در روستاهای بخش‌های مرکزی، خرانق و عقدا خبر می‌دهد و در ادامه می‌گوید: ایجاد سرای ورزشکاران با ظرفیت 200 نفر از دیگر اقدامات اداره ورزش و جوانان اردکان است که تاکنون برای ساخت آن دو میلیارد و 700 میلیون تومان هزینه شده و تکمیل آن به بیش از چهار میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.
شکراللهی خاطرنشان می‌کند: یک اقدام بزرگ ورزشی دیگر در شهرستان اردکان که با حمایت نماینده مردم و فرمانداری صورت پذیرفت، اختصاص مبلغ دو میلیارد و 700 میلیون تومان برای ساخت سالن‌های ورزشی اسکواش، تنیس روی میز، مجموعه‌های ورزشی رزم‌آور و احمد آباد بود.
وی در عین حال وضعیت باشگاه‌داری در اردکان را نامطلوب می خواند و اظهار می‌کند: تنها باشگاه موفق اردکان باشگاه ایفا سرام بود که امسال نیز خبرهایی مبنی بر حضور نیافتن آن در لیگ برتر فوتبال ساحلی به گوش می‌رسد، ضمن این که حضور والیبال اردکان نیز با توجه به بدهی 800 میلیون تومانی از فصل گذشته نیز همچنان در هاله‌ای از ابهام است.
شکراللهی در پایان نیز یادآور می‌شود: اداره ورزش و جوانان اردکان با وجود شش هزار و 200 نفر ورزشکار فعال که زمینه فعالیت آنها را در 12 مجموعه ورزشی فراهم آورده است، دارای پنج نیروی شاغل است که این نیز کمبودهای نیرو انسانی در این بخش را فریاد می زند.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/101587/اردکان-٧-تیم-لیگ-برتری-دارد-ولی-استخر-شنا،-خیر!
بستن   چاپ