خبر یزد
معاون وزیر ورزش:
بانوان برای ترویج ورزش در خانواده تلاش کنند
دوشنبه 16 دي 1398 - 13:22:24
خبر یزد - ایسنا/یزد معاون توسعه ورزش بانوان وزیر ورزش و جوانان با اشاره به لزوم نقش‌آفرینی بانوان برای توسعه و ترویج ورزش در خانواده‌ها، از آغاز هشت طرح ملی در ورزش همگانی خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم تا برنامه‌ها به سمت حضور مشترک مادران و دختران در جامعه سوق یابد.

«مهین فرهادی‌زاد» در مراسم پایانی سمینار تخصصی ورزش بانوان که با رویکرد «روش‌های نوین در توسعه ورزش» دیروز یکشنبه پانزدهم دی‌ماه در محل هتل صفائیه یزد برگزار شد، ضمن تبریک و تسلیت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، گفت: شهید سلیمانی بسیار مردمی و حامی محرومان و مظلومان بود و برای حفظ جان و مال و ناموس این مرز و بوم از هچ تلاشی دریغ نکرد و به همین منظور در قلب مردم ایران و کشورهای دیگر دنیا جای دارد.
وی در ادامه با تمجید از برگزاری چنین سمینارهایی برای توسعه ورزش بانوان، از دکتر «عباسعلی گائینی» مدرس این سمینارهای آموزشی به عنوان یکی از مسئولان سابق و حامی ورزش بانوان یاد کرد و گفت: خوشبختانه اداره کل ورزش و جوانان استان یزد، بحث آموزش را با جدیت دنبال می‌کند و برای ارتقای آموزش بانوان پیشرو بوده‌ و گام‌های موثری در این زمینه برداشته‌ است.
وی با اعلام آمادگی نسبت به هر نوع کمک در ارتباط با ارتقای دانش بانوان و توانمندسازی آنان، تصریح کرد: بانوان باید خود را در زمینه ورزش خانواده آماده کنند چرا که بحث اصلی ما خانواده است و اهمیت حضور زنان به علت محوریت آن‌ها در این زمینه و تاثیرگذاری آن‌هاست.
فرهادی زاد با تاکید بر لازمه ارتقای سواد حرکتی جامعه و رشد همه جانبه شخصیت افراد با ورزش بانوان، خاطرنشان کرد: بانوان چه به عنوان مادران و چه به عنوان مربیان در سالم سازی جامعه مفید و موثر هستند.
این مسئول تعویق در امر ورزش بانوان به منظور ارتقای سواد حرکتی را به معنای غیرموثر بودن آن خواند و گفت: باید بدانیم ورزش و حضور در فضای فعالیت‌های حرکتی بر جسم و روان افراد تاثیر دارد و راه حل تقویت روحیه همکاری، مهربانی، کنترل خشم و رفع بسیاری از مشکلات جامعه در ورزش پیدا می‌شود، از طرفی آنچه بیشتر از همه در موضوعات فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی کمک می‌کند، عرصه ورزش است.
این مسئول با بیان این که بعد از انقلاب مهمترین و موثرترین عرصه فعالیت زنان، فضاهای ورزشی بوده است، گفت: خوشبختانه در حال حاضر در تمام حوزه‌های ورزشی مانند مربی، داور، مدیر و تمام فضاها به دلیل نیازهای فرهنگی، زنان حضور یافته‌اند و باید تلاش شود که ورزش به نسل بعد نیز انتقال یابد.
معاون وزیر ورزش و جوانان بر تعادل زنان و مردان در زمینه ورزش، زیرساخت‌ها و شاخه‌های مختلف تاکید کرد و گفت: در برخی حوزه‌ها مانند جوایز زنان و مردان یکسان هستند اما در برخی حقوق هنوز تفاوت داریم، از این رو باید در کارکرد بانوان در این حوزه‌ها تغییر ایجاد شود.
وی از اعزام مربیان زن به اردوهای مختلف تخصصی و تاکتیکی خبر داد و گفت: از آنجایی که کمبود در این حوزه وجود دارد با هماهنگی، مربیان زن را در رشته‌های مختلف به اردوهای چندماهه و یکساله می‌فرستیم تا در بخش آموزش‌های مختلف تخصصی و مدیریتی تقویت و قادر به اداره بخش‌های مختلف فضای خود باشند.
فرهادی زاد با بیان این که رشته‌های تازه‌ای مثل وزنه‌برداری با وجود مربی زن، نیازمند آموزش حتی در حوزه آموزش‌های تئوری متخصصان مرد هست، گفت: بانوان نیز باید به گونه‌ای عمل کنند که ملاحظات فرهنگی خدشه‌دار نشود.‌
معاون وزیر ورزش و جوانان در پایان نیز از آغاز هشت طرح ملی در ورزش همگانی در کشور خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم تا برنامه‌ها به سمت حضور مشترک مادران و دختران در جامعه سوق یابد.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/111332/بانوان-برای-ترویج-ورزش-در-خانواده-تلاش-کنند
بستن   چاپ