خبر یزد
معاون وزیر صمت وعده داد:
تخصیص اعتبارات ملی به خوشه صنعتی طلای یزد
يکشنبه 4 اسفند 1398 - 15:23:06
خبر یزد - ایسنا/یزد معاون صنایع کوچک وزیر صمت اختصاص اعتبار به خوشه صنعتی طلا در استان یزد را در صورت تامین اعتبارات ملی وعده داد.

«اصغر مصاحب» در نشست با مسئولان خوشه صنعتی طلا و اتحادیه طلا و جواهرات یزد ضمن ارائه پیشنهادی برای ایجاد مرکزی تخصصی برای فعالیت تخصصی در حوزه سنگ‌های قیمتی در این استان، گفت: برای تکمیل فعالیت خوشه طلا بهتر است که خوشه‌ سنگ‌های قیمتی در استان دنبال شود.‌
وی از موفقیت خوشه سنگ‌های قیمتی در برخی از شهرها مانند اصفهان یاد کرد و گفت: پیگیری و نمایندگی این فعالیت نشان داد که سنگ‌ها و طراحی و تراش آن‌ها بازده اقتصادی خوبی برای فعالان این بخش دارد.
وی در رابطه با تخصیص اعتبارات ملی به این خوشه صنعتی به ویژه در زمینه تجهیزات و آموزش، تصریح کرد: در صورت تخصیص اعتبارات ملی، برای این خوشه صنعتی نیز اعتباراتی را منظور خواهیم کرد.
«علی کریمی» عامل توسعه خوشه صنعتی طلای یزد هم در نشست اظهار کرد: R&D خوشه طلا در یزد با همکاری بنیاد نخبگان به منظور درگیر کردن نیازها و شناسایی مشکلات این صنعت فعالیت می‌کند.
وی با اشاره به نیاز این حوزه به پژوهش به خصوص در زمینه طراحی و کسری طلا، گفت: پژوهش در این صنعت تاکنون موفقیت ‌آمیز اما در عین حال هزینه‌بر بوده است از این رو خواستار اختصاص هزینه‌ای برای پژوهش در این صنعت هستیم.
وی به اختصاص بخش ویژه‌ای از طلا‌سازی به حوزه صنایع دستی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه شرکت فعالان این بخش در نمایشگاه‌ها و فروش قابل قبول آنها باعث دلگرمی فعالان و هنرمندان این صنعت شده است.
«محمدرضا نوری‌زاده» رییس اتحادیه طلا و جواهرات یزد در این رابطه با بیان این که معاونت صنایع دستی استان حمایت خوبی از صنعت طلای یزد داشته است، گفت: طلا در دو حوزه صنعتی و سنتی در یزد فعال است اما عمده کارگاه‌های استان به علت سنتی بودن در حوزه صنایع دستی فعالیت دارند و پیگیری بیمه هنرمندان این بخش نیز انجام شده، هر چند که در دو سه سال اخیر این بیمه قطع شده است.
وی از توجه و حمایت خوشه طلا از این صنعت نیز یاد کرد و گفت: خوشه طلا یکی از مجهزترین و بهترین مراکز آموزشی را فعال کرده و در این زمینه هیچ کم‌کاری صورت نگرفته است.
این مسئول از دیدگاه نامناسب مسئولان به صنعت طلا گلایه کرد و گفت: در حالی توسعه صنعت طلا را در کشور ترکیه شاهد هستیم که در 20 سال گذشته با غفلت و بی‌توجهی مسئولان از صنعت طلای یزد، جایگاه و ارزش این بخش از دست رفته است، هرچند که در حال حاضر پیگیر برگزاری دوره‌هایی با مشارکت اساتیدی از ترکیه هستیم.
نوری عمده صادرات طلای یزد را طلایی با عیار 18 ذکر کرد و گفت: امیدواریم با رفع مشکلات صنعت طلا، صادرات بهتر این حوزه را نیز در کشورمان شاهد باشیم.
معاون وزیر صمت از اولین و مجهزترین مرکز آموزشی طلاسازی در یزد که در حال حاضر ظرفیت برگزاری دوره‌های آموزشی برای بیش از 14 گروه سه نفری را دارد، نیز بازدید کرد.

خبر یزد


خبر یزد


خبر یزد


خبر یزد


انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/118641/تخصیص-اعتبارات-ملی-به-خوشه-صنعتی-طلای-یزد
بستن   چاپ