خبر یزد
فرمانده سپاه الغدیر یزد تأکید کرد:
لزوم حمایت از حلقه‌های علمی برای تدوین برنامه‌های راهبردی در کشور
يکشنبه 15 تير 1399 - 13:57:03
خبر یزد - ایسنا/یزد فرمانده ارشد سپاه الغدیر یزد با بیان این‌ که توسعه همه جانبه کشور مستلزم همراهی و مشارکت تمام عناصر علمی، آموزشی، مدیریتی و نظارتی است، گفت: حمایت از حلقه‌های علمی و پژوهشی برای تقویت زیرساخت‌های توسعه‌ای و تدوین برنامه‌های راهبردی متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه ضروری است.

سردار «رضا پورشمسی» در نشست حلقه‌های علمی مرکز شهید الله دادی بسیج اساتید استان یزد که با حضور برخی از نخبگان دانشگاهی امروز یکشنبه در دانشگاه یزد برگزار شد، با اشاره به ضرورت تقویت ظرفیت‌های علمی مختلف در حوزه‌های نظامی و غیرنظامی، اظهار کرد: تبیین مبانی فکری انقلاب و مقایسه آن با مدل‌های آمریکایی، یکی از الزامات اجرایی برای حلقه‌های علمی و پژوهشی بسیج اساتید است.
وی با بیان این‌که اساتید انقلابی باید در مناسبت‌های مختلف نظیر هفته حقوق بشر آمریکایی نسبت به تولید محتوای آموزشی اقدام کنند، افزود:‌ اساتید دانشگاهی ظرفیت‌های قدرتمند نظام هستند که باید حق انقلاب را در آموزش‌های خود به نسل جوان ادا کنند.
فرمانده ارشد سپاه الغدیر یزد در ادامه تقویت زیرساخت‌های علمی و پژوهشی را ضروری دانست و بیان کرد: توسعه همه جانبه کشور مستلزم همراهی و مشارکت تمام عناصر علمی، آموزشی، مدیریتی و نظارتی است.
پورشمسی تصریح کرد: حمایت از حلقه‌های علمی و پژوهشی در حقیقت تلاش برای تقویت زیرساخت‌های توسعه‌ای و تدوین برنامه‌های راهبردی متناسب با ظرفیت‌های بومی است که باید بیش از پیش مورد توجه مسئولان و دست‌اندرکاران اجرایی و نظارتی قرار گیرد.
لزوم داوری طرح‌های علمی‌ و فناوری بسیج توسط مرکز راهبردی شهید الله‌دادی
«محسن حکیمی» مدیر مرکز پژوهش‌های شهید الله دادی دانشگاه یزد هم در این جلسه واگذاری داوری و نظارت بر اجرای طرح‌های سازمان بسیج علمی و فناوری به این مرکز را یکی از درخواست اصلی مرکز راهبردی شهید الله دادی دانست و گفت: پوشش رسانه‌ای محتوای تولیدی کارگروه های تخصصی مرکز شهید الله دادی ضروری است.
«لیلا غلامزاده» عضو هیئت علمی فیزیک هسته‌ای دانشگاه یزد و مدیر حلقه علمی حفاظت در برابر پرتو، اجرای چند طرح پژوهشی در زمینه تولید کامپوزیت‌ها و پارچه‌های محافظ در برابر پرتو ایکس را از جمله موفقیت‌های این حلقه علمی در استان یزد عنوان و تصریح کرد: سیار بودن نیروی انسانی و نداشتن آزمایشگاه از جمله مهمترین چالش‌های حلقه های علمی و پژوهشی در یزد است.
«نوید نصیری‌زاده» عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یزد و مدیر حلقه نانوبیوتکنولوژی نیز، تاسیس چندین شرکت دانش بنیان، تولید و تجاری‌سازی محصولات در زمینه مواد ضد عفونی کننده را مهمترین دستاوردهای این حلقه علمی در دانشگاه آزاد دانست و خاطرنشان کرد: تجاری سازی نمونه خاصی از محصولات کشاورزی هیدروپونیک و رایزنی برای ایجاد و توسعه بازار در زمینه ‌محصولات تولید شده از جمله مهمترین نیازهای ادامه فعالیت در این حلقه علمی و پژوهشی است.
در پایان این نشست «ابوالفضل صفایی» به عنوان مسئول حلقه‌های علمی استان و دکتر «محمدرضا دهقانی» عضو شورای مرکز شهید الله دادی، معرفی و منصوب شدند.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/139359/لزوم-حمایت-از-حلقه‌های-علمی-برای-تدوین-برنامه‌های-راهبردی-در-کشور
بستن   چاپ