خبر یزد
طرز تهیه استانبولی خوشمزه
سه شنبه 11 آذر 1399 - 04:47:13
خبر یزد - به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم:
برنج4 پیمانه
سینه مرغ500 گرم
سیب زمینی2 عدد متوسط
سیر2 حبه
لوبیا سبز1 پیمانه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
پیاز2 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

خبر یزد

طرز تهیه:
ابتدا گوشت مرغ را به همراه 1 عدد پیاز، 2 لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا مرغ به خوبی بپزد.
پس از اینکه مرغ پخت آنرا به صورت مکعبی خرد می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مقداری زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را تا جایی ادامه می دهیم تا پیاز با زردچوبه کاملا یکدست شود.
مرحله سوم
در ادامه سیر را رنده می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی سرخ شود و طعم خامی اش گرفته شود. در ادامه لوبیا سبز را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم
لوبیا سبز را در حدی تفت می دهیم که کمی سرخ شود، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن تابه را کنار می گذاریم. برنج را نسبت به نوع ان می خیسانیم سپس یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم.
مرحله پنجم
مقداری نمک داخل آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا برنج را داخل قابلمه می ریزیم و صبر می کنیم تا نرم شود، زمانی که دانه های برنج نرم شد و مغز ان کمی سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم.
مرحله ششم
در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن داخل قابلمه می ریزیم. حالا به سلیقه خود نان لواش و سیب زمینی ورقه ای برای ته دیگ قرار می دهیم سپس برنج آبکش شده را با مخلوط لوبیا سبز مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
حالا برنج مخلوط شده را روی ته دیگ می ریزیم و یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در ادامه سیب زمینی را به صورت حبه ای خرد می کنیم و با کمی زردچوبه و روغن تفت می دهیم.
مرحله هشتم
در پایان مرغ را به همراه سیب زمینی کمی تفت می دهیم تا سرخ شود. می توانیم سیب زمینی را خرد کنیم و بدون تفت دادن لا به لای برنج بگذاریم تا به صورت آبپز بپزد. در پایان پس از اینکه برنج دم کشید آنرا داخل دیس می کشیم و با مرغ و سیب زمینی تزیین می کنیم.
منبع: جام جم آنلاین

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/160830/طرز-تهیه-استانبولی-خوشمزه
بستن   چاپ