خبر یزد
طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود
يکشنبه 28 دي 1399 - 04:54:31
خبر یزد - به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، اشکنه از آن غذا‌های راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.
مواد لازم برای تهیه اشکنه:
تخم مرغ: 4 عدد
پیاز: 1 عدد درشت
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده: 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
بیشتر بخوانید
آموزش آشپزی؛ از استیک مرغ با پنیر پارمسان و لقمه‌های گوشت‌و‌خردل تا بادمجان شکم پر + تصاویر طرز تهیه و دستور پخت اشکنه:
1.
پیاز‌ها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
2. وقتی که پیاز‌ها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
3. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.
4. سپس 3 تا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
5. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.
6. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آن‌ها را کاملاً هم بزنید.
7. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.
8. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.
9. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/169050/طرز-تهیه-اشکنه؛-از-این-خوشمزه‌تر-نمی‌شود
بستن   چاپ