خبر یزد

آخرين مطالب

اینجا با حلوا حلوا کردن، دهان شیرین می‌شود مقالات

اینجا با حلوا حلوا کردن، دهان شیرین می‌شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - اردکان علاوه بر سابقه تاریخی بسیار غنی و افتخار آمیز خود، از صنعتی منحصر به فرد و میراثی بجا مانده از گذشتگان برخوردار است که طعم شیرین و دلچسب آن شهره ایران و جهان است.
محال است مهمان یک اردکانی باشی و "ارده" و "حلوا ارده" آنها را با خودت بعنوان سوغات نبری، این صنعت سبز و دست ساز از زمان صفوی و دوران سلطنت شاه عباس در ایران رواج یافت و به عنوان غذایی مقوی و انرژی زا مطرح شد تا امروز که خوردن آن برای درمان بسیاری از دردها سفارش می شود.
حلوا ارده اردکان یزد از لحاظ قدمت، استفاده نکردن از مواد شیمیایی و افزودنی، کیفیت، نحوه تولید و مواد تشکیل دهنده آن با حلوا ارده هایی که در کشورهایی مانند یونان، ترکیه، یوگسلاوی، لبنان و عربستان تولید می شود تفاوت دارد.
اردکان، دهها کارگاه تولید حلوا ارده دارد و بخش عمده محصول آن به مناطق مختلف ایران و خارج کشور صادر می شود.
نباید از کنار این محصول خوشمزه، مقوی و صد در صد ایرانی و اردکانی به سادگی گذشت، قطعا اگر کشورهای دیگر، توانایی تولید محصولی چون حلوا ارده اردکان را داشتند نه تنها به در آمد کشور خود کمک زیادی می کردند بلکه به نحو احسن از آن بهره برداری هم می نمودند. 

لینک کوتاه:
https://www.yazd-online.ir/Fa/News/165610/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.