طرز تهیه پانساروتی
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد -
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پانساروتی یا پانزاروتی غذایی ایتالیایی می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد که طعمی منحصر به فرد دارد. پانساروتی نوعی پیراشکی است که بسیار خوشمزه و مقوی و لذیذ می باشد. پانساروتی یکی از غذاهای فانتزی می باشد که می توان این غذای خوشمزه و خوش طعم را برای مهمان هایتان آماده کنید.
این غذا بر خلاف اسمی که دارد به راحتی و در کمترین زمان آماده می شود فقط کافیست که مواد لازم این غذای خوشمزه و لوکس را در خانه داشته باشید. اگر دوست دارید غذایی متفاوت و لوکس برای مهمان هایتان آماده کنید پیراشکی پانساروتی یکی از غذاهای مناسب برای شما خواهد بود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه پانساروتی آشنا شوید.
مواد لازم:
کلمبروکلی 150 گرم
قارچ 200 گرم
کدو 150 گرم
پنیرپیتزا 100 گرم
سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
میگو شش عدد
گوجه مینیاتوری شش عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
1. ابتدا سبزیها را داخل تابه تفت داده.
2. سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجهفرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش میکنیم.
3. بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجهفرنگی پخش کرده و سبزیهای تفت داده شده را با روغنزیتون روی آن میریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت میبندیم آنگاه، به برشهای مساوی و به شش عدد تقسیم میکنیم.
4. سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجهفرنگیها به صورت دلخواه تزیین میکنیم.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۶:۳۳
-
۴۴ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/211041/