خبر یزد

آخرين مطالب

هوش مصنوعی می‌تواند آینده تحصیلی شما را پیش‌بینی کند علمي

هوش مصنوعی می‌تواند آینده تحصیلی شما را پیش‌بینی کند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا /آیا چیزی به سادگی یک اپلیکیشن کالج می‌تواند معدل چهار سال بعد دانشجو را پیش‌بینی کند؟ استفاده از گذشته یک فرد برای پیش‌بینی آینده‌اش، طرح هیجان‌انگیز «کاپیتان آمریکا: سرباز زمستان» در مجموعه مارول بود و اکنون، در دنیای واقعی، دانشمندان می‌گویند که هوش مصنوعی می‌تواند نحوه مقاله نوشتن یک فرد را بررسی کند تا پیش‌بینی کند که سال‌ها بعد حرفه دانشگاهی او چگونه خواهد بود.
محققان جونا برگر(Jonah Berger) و اولیویه توبیا(Olivier Toubia) توضیح می‌دهند که نحوه بیان افکار و ایده‌هایتان می‌تواند نمرات نهایی شما را در مدرسه نشان دهد. پژوهشگران دریافتند دانشجویانی که بین مفاهیم یا ایده‌های بسیار متفاوت در مقاله‌های خود ارتباط برقرار می‌کنند، بعدها در دانشگاه نمرات بالاتری کسب می‌کنند. این موضوع در مورد استفاده از کلمات خاص صادق نبود، بلکه در مورد چگونگی ساختار بخشیدن به افکار و ترکیب ایده‌های مختلف با یکدیگر بود.
به نقل از اس‌اف، تصور کنید هر ایده یا مفهوم مانند یک شهر روی نقشه است. مقاله‌های برخی از دانشجویان در یک محله کوچک باقی می‌ماند و فقط از «شهرها» یا مفاهیم مرتبط با آن دیدن می‌کردند. با این حال، دانشجویانی که به موفقیت‌های بالایی دست یافتند، در سراسر نقشه سفر کردند، از شهرهای دوردست زیادی بازدید کردند و این ایده‌های مرتبط با هم را در مقالات خود با هم ترکیب کردند.
برگر و توبیا این گستره را یک «حجم معنایی» بزرگ نامیدند که درست مانند کاوش در یک منطقه جغرافیایی وسیع است. آن دسته از دانشجویانی که مقاله‌هایی در زمینه‌های فکری بیشتری داشتند، در نهایت به معدل دانشگاهی بهتری دست یافتند.
این مطالعه با کمک هوش مصنوعی نشان داد که فقط مسئله وسعت مفهومی مطرح نیست. محققان همچنین به «سرعت معنایی» نگاه کردند که در آن نویسندگان در حین نوشتن مقالات خود چقدر راحت بین ایده‌های مختلف حرکت می‌کنند. دانشجویان برتر به طور تصادفی بین مطالب کاملا نامرتبط پرش نمی‌کردند. در عوض، آن‌ها به‌طور مناسبی یک مسیر منطقی را در پیش می‌گرفتند و قبل از جست‌وجو در جاهای دیگر، به طور منسجم بین خوشه‌های مجاور ایده اصلی حرکت می‌کردند.
این مانند یک سفر جاده‌ای بود که یک مسیر کارآمد بین شهرها برای آن برنامه‌ریزی شده و به طور نامنظم در سراسر نقشه منتقل نمی‌شود. گفته می‌شود که این کاوش یکپارچه و ساختار یافته از مفاهیم مختلف، مهارت‌های تفکر خلاق را در کنار توانایی‌های استدلال تحلیلی قوی نشان می‌دهد.
بدیهی است که برگر و توبیا یک توپ کریستالی از هوش مصنوعی نساختند که ابرقهرمانان آینده را شکار کند، اما این برنامه جدید به بسیاری از اطلاعات مشابه نگاهی می‌اندازد.
این برنامه هوش مصنوعی همچنین بر نمره اس‌ای‌تی(SAT) یک فرد، تحصیلات والدین، جنسیت، قومیت، رشته دانشگاهی، موضوعات مقاله و طول مقاله برای پیش‌بینی اینکه دانشجو به کجا خواهد رفت، نگاه می‌کند. با این حال، این مطالعه نشان داده که این عوامل آنقدر که فکر می‌کنید در نتیجه نهایی نقشی ندارند.
هوش مصنوعی توانست به طور خودکار «جغرافیای معنایی» مقالات را با استفاده از پردازش زبان طبیعی پیشرفته تجزیه و تحلیل کند. تنها با مدل‌سازی مفاهیم پوشش‌دهی شده و مسیرهای طی شده در فضای ایده، هوش مصنوعی می‌تواند پیش‌بینی کند که کدام دانشجو در سال‌های آینده نمرات بالاتری کسب خواهد کرد و این روش حتی بهتر از نگاه کردن به مواردی مانند نمرات آزمون یا سطح درآمد خانواده است.
بنابراین، برنامه‌های هوش مصنوعی آینده به جای آزمون‌های چند گزینه‌ای، می‌توانند از این امضاهای مفهومی در نوشته‌های ما به عنوان روشی خنثی برای شناسایی استعدادهای فکری خام استفاده کنند.
اما همه این دستاوردها چه معنایی برای آینده آموزش عالی دارد؟ برای پاسخ به این سوال، جامعه ابتدا باید به این سوال پاسخ دهد: آیا مسئولین باید بر اساس پیش‌بینی‌های یک برنامه رایانه‌ای تصمیم بگیرند؟
نویسندگان مطالعه پیشنهاد می‌کنند که دانشگاه‌ها به‌جای تکیه بر قضاوت‌های ذهنی انسان درباره مقالات، می‌توانند به زودی سیستم‌های هوش مصنوعی پیشرفته را برای ارزیابی عینی قدرت استدلال و پتانسیل خلاق متقاضیان، صرفا بر اساس نحوه رشته‌بندی کلمات در جملات، به کار گیرند. این می‌تواند فرصت‌هایی را برای شناسایی دانشجوهای با استعداد که توانایی‌هایشان ممکن است توسط معیارهای سنتی مانند آزمون‌های استاندارد نادیده گرفته شده باشد، فراهم کند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/648520/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فضاپیمای جدید روسیه عازم ایستگاه فضایی شد

اینفوگرافی/ توصیه‌های طلایی برای ترک سیگار به بهانه روز جهانی بدون دخانیات

سبک ادبی فانتزی موجب خلاقیت کودک می‌شود

مناسبت روز/ جمعه، 11 خردادماه

پدر فیزیک هسته ای جهان کیست؟

«فرزانگی در سکوت»

ساخت و بومی‌سازی آنتن‌های هیبریدی

معرفی کتاب «تنها گریه کن»

اقدام جهادی در اجرای بزرگترین پروژه بازسازی ریلی کشور در استان کرمان/ کاهش یک ساعته سفر به تهران با قطار

حمله مسلحانه به ایست و بازرسی در ساری

جاساز حرفه‌ ای مواد مخدر در بزرگراه آزادگان لو رفت

کشف 1000 سکه عتیقه از یک کوله‌ پشتی در تهران!

بازیکن چادرملو: 2 پیروزی دیگر نیاز داریم

مربی چادرملو: پیروزی مقایل فجرسپاسی حق ما بود

شیرازی‌ها دست‌خالی اردکان را ترک کردند/ فجر در بدترین زمان باخت

سعید اخباری: هم قسم شده بودیم که ببریم

بلبلی: با تمام توان در تلاش برای رسیدن به لیگ برتریم

گام بلند چادرملو برای رسیدن به لیگ برتر فوتبال

بازوی شگفت انگیز کهکشان راه شیری

مصوبات سفرهای استانی رئیس‌جمهور شهید روی زمین نماند

خیبر در آستانه صعود به لیگ برتر؛ پیروزی چادرملو در بازی بزرگ

لزوم تغییر فرآیند قیمت‌گذاری و توزیع کالا

خیبر به یک قدمی لیگ برتر رسید/ برد بزرگ چادرملو برای صعود

شانس چادرملو اردکان برای صعود به لیگ برتر افزایش یافت

اخباری با برد بزرگ وارد قلب‌ها شد(عکس)

شهید آیت‌الله رئیسی دشمنان خود را وادار به تسلیم می‌کرد/ شهید امیرعبداللهیان اصول، میدان و دیپلماسی را به هم گره زد

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست

نقش آتشفشان‌ها در شکل‌گیری سیاره زهره

سحابی زیبای helmet

مردم یزد خرداد گرم و طوفانی را تجربه می‌کنند

جشن اردکانی‌ها پس از پیروزی مقابل فجرسپاسی

چادرملو 3 - فجر صفر؛ یزدی‌ها برنده بازی فصل!

آیت‌الله رئیسی خود را خادم مردم می‌دانست

شهید آیت الله رئیسی دشمنان خود را وادار به تسلیم می کرد/ شهید امیر عبداللهیان اصول، میدان و دیپلماسی را به هم گره زد

بزرگترین فرصت برای رشد پنهان

داستانک/ بال پروانه

تکریم و معارفه ائمه جمعه پیشین و جدید اشکذر

عشق آتش به سینه داشتن است!

نمایی شگفت انگیز از سیاره ی پلوتو

مادر شهیدان «براتعلی و کتابعلی قاسمی» آسمانی شد

اولین زیست‌پردازنده جهان با بافت مغز انسان ساخته شد؛ میلیون‌ها برابر کم‌مصرف‌تر

انتخاب سکاندار هیات ژیمناستیک استان یزد

داستانک/قضاوت دیگران

کهکشان زیبا و اسرارآمیز Hoag

عاشق و بیمار کیستی؟

واکسن‌های حاوی نانوذرات به کمک دامپزشکان می‌آید

هزینه یک هزار میلیاردی برای بازسازی خط ریلی ‌کرمان

شاعرانه/شتاب کردم که آفتاب بیاید

کشف یک سیاهچاله خفته

تغییر ساعت کاری ادارات تصویب شد؛ آغاز روزکاری از 6 صبح