شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

استاندار یزد خبر داد؛

مطالبات معوقه نانوایان به زودی پرداخت می‌شود

مطالبات معوقه نانوایان به زودی پرداخت می‌شود
خبر یزد - استاندار یزد در نشست مشترک با اعضای اتحادیه نانوایان، ضمن تاکید بر حل ریشه‌ای مشکلات این صنف، از پرداخت مطالبات معوقه آنان در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - استاندار یزد در نشست مشترک با اعضای اتحادیه نانوایان، ضمن تاکید بر حل ریشه‌ای مشکلات این صنف، از پرداخت مطالبات معوقه آنان در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، اعضای اتحادیه نانوایان استان یزد با محمدرضا بابایی، استاندار یزد دیدار و در خصوص مسائل و مطالبات مختلف نانوایی‌های استان به گفت‌وگو پرداختند.
در این جلسه که با هدف بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای بهبود وضعیت نانوایان برگزار شد، اعضای اتحادیه نانوایان به تشریح عمده مشکلات و خواسته‌های خود، از جمله موضوع مطالبات معوقه، پرداختند.
استاندار یزد، ضمن استماع مسائل و مطالبات نانوایان، با اشاره به نقش حیاتی این صنف در تأمین نیازهای اولیه مردم گفت: حمایت از نانوایان، که بخش مهمی از زنجیره تأمین غذایی کشور را برعهده دارند، امری ضروری است و همه دستگاه‌های اجرایی باید در این راستا اهتمام جدی داشته باشند.
محمدرضا بابایی در ادامه این نشست، با اشاره به پیگیری‌های گسترده‌ای که در سطح ملی برای حل مشکلات نانوایان انجام داده است، از نزدیک بودن زمان رفع دغدغه‌های این قشر با توجه به قول مساعد وزارت کشور خبر داد.
استاندار یزد تأکید کرد که مجموعه استانداری تمامی توان خود را برای حمایت از نانوایان به کار خواهد گرفت تا آن‌ها بتوانند با آرامش خاطر به فعالیت حیاتی خود ادامه دهند. 
همچنین، برای بررسی دقیق‌تر و مصداقی مسائل و دغدغه‌های نانوایان، مقرر شد ظرف هفته آینده نشستی مشترک با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد، تعدادی از نانوایان و اعضای اتحادیه نانوایان برگزار شود.

خبر یزد

نانوایان

خبر یزد

نانوایان

خبر یزد

نانوایان

خبر یزد

نانوایان


نظرات شما