چهارشنبه ۴ شهريور ۱۴۰۵

اقتصادی

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۵۰ طرح در شهرستان یزد

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۵۰ طرح در شهرستان یزد
خبر یزد - همزمان با هفته دولت، ۱۵۰ طرح عمرانی، خدماتی، آموزشی، ورزشی، گردشگری و فناورانه در شهرستان یزد با اعتباری بالغ بر هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و ایجاد ۲ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - همزمان با هفته دولت، ۱۵۰ طرح عمرانی، خدماتی، آموزشی، ورزشی، گردشگری و فناورانه در شهرستان یزد با اعتباری بالغ بر هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و ایجاد ۲ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد ، همزمان با هفته دولت، طرح‌های مختلفی از جمله آغاز احداث ساختمان دادسرای شهرستان یزد، افتتاح مرکز تحقیقات دانشگاه یزد، بهره‌برداری از سالن ورزشی هنرستان صنایع لاستیک، افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه مختاری و بهره‌برداری از سفره‌خانه سنتی چینیایی به بهره‌برداری رسید.فرماندار یزد گفت: در مجموع ۱۵۰ طرح با اعتباری بالغ بر هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی برای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در شهرستان یزد افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد. ساختمان دادسرای شهرستان یزد نیز در زمینی با زیربنای ۸ هزار مترمربع و در چهار طبقه احداث خواهد شد.
عملیات اجرایی احداث شهرک فناوری یزدانش نیز امروز آغاز شد؛ طرحی که با هدف پیوند ظرفیت‌های علمی و فناورانه دانشگاه با اقتصاد و توسعه استان یزد اجرا می‌شود.اختیاری معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با اشاره به اهمیت احداث این شهرک گفت: زیست‌بوم نوآوری باید با زیست‌بوم شهری پیوند بخورد.
وی شهرک فناوری یزدانش را یکی از طرح‌های مهم کشور دانست و افزود: این طرح برای نخستین بار در یزد احداث می‌شود.ابطحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با تأکید بر ضرورت فراهم کردن زمینه فعالیت نخبگان گفت: کشور با وجود همه مسائل و چالش‌ها، با گشایش‌های دولت می‌تواند به سمت توسعه و سرمایه‌گذاری‌های بزرگ حرکت کند.
وی از حمایت و همراهی وزارت علوم برای احداث این شهرک خبر داد و افزود: مجاورت این شهرک با دانشگاه، ظرفیت مناسبی برای استفاده از نوآوری‌های برآمده از دانشگاه و حرکت در مسیر توسعه اقتصادی استان یزد فراهم می‌کند.استاندار یزد نیز شهرک فناوری یزدانش را یکی از بهترین و زیباترین طرح‌های دوران مسئولیت خود عنوان کرد و از آن به عنوان «آزادراه فکری یزد» یاد کرد.
بابایی با اشاره به اشتغال مازاد ایجادشده برای اتباع در استان یزد و ضرورت توسعه متوازن و همه‌جانبه، خواستار همفکری و همکاری دانشگاهیان برای حل مسائل و استفاده از ظرفیت‌های علمی استان یزد شد.
میرفخرالدینی رئیس دانشگاه یزد، نیز گفت: دانشگاه یزد ۵۰۰ عضو هیئت علمی، ۱۲ دانشمند یک درصد برتر جهان و ۷۰ شرکت در پردیس فناوری دارد و توسعه این شرکت‌ها در دستور کار دانشگاه قرار گرفته است.وی افزود: ۱۷۰ هکتار از اراضی دانشگاه یزد برای احداث شهرک فناوری یزدانش اختصاص یافته است.
سالن ورزشی هنرستان صنایع لاستیک نیز امروز افتتاح شد. یارمندمدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد، گفت: این سالن در زمینی با زیربنای هزار و ۲۵۰ مترمربع و در دو طبقه احداث شده و با اعتباری بالغ بر ۳۳۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی تکمیل و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.
همچنین مدرسه خیرساز مختاری در شهرک رزمندگان یزد به بهره‌برداری رسید. این مدرسه ۱۲ کلاسه با زیربنای بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع در دو طبقه و با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال، با مشارکت خیر نیک‌اندیش، آقای مختاری، احداث شده است.سفره‌خانه سنتی چینیایی نیز با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۱۲ نفر افتتاح شد. این مجموعه در زمینی به مساحت ۵۰۰ مترمربع و با ظرفیت پذیرش ۱۲۰ نفر فعالیت خود را آغاز کرده است.
استاندار یزد در مراسم افتتاح این مجموعه، احیای بنا‌های تاریخی و رونق گردشگری را از اهداف استان یزد عنوان کرد و بر ضرورت فراهم کردن زیرساخت‌های توسعه گردشگری تأکید کرد.وی همچنین از ادامه فعالیت مقتدرانه ناوگان هوایی یزد ایر خبر داد.
رستگاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، گفت: در هفته دولت امسال ۱۸ طرح گردشگری با اعتباری بیش از ۳۲۰ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی برای ۸۸ نفر در استان به بهره‌برداری می‌رسد.


نظرات شما