چهارشنبه ۴ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

آزادی ۱۱۰ زندانی جرائم غیرعمد یزدی در پنج‌ماهه نخست سال جاری

آزادی ۱۱۰ زندانی جرائم غیرعمد یزدی در پنج‌ماهه نخست سال جاری
خبر یزد - مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد از آزادی ۱۱۰ محکوم مالی جرائم غیرعمد در پنج‌ماهه نخست سال جاری با بهره‌گیری از کمک‌های خیران، گذشت شکات و حمایت‌های قانونی خبر داد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد از آزادی ۱۱۰ محکوم مالی جرائم غیرعمد در پنج‌ماهه نخست سال جاری با بهره‌گیری از کمک‌های خیران، گذشت شکات و حمایت‌های قانونی خبر داد.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ، محمدعلی شاه‌حسینی، از آزادی ۱۱۰ محکوم مالی جرائم غیرعمد در پنج‌ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: با تلاش ستاد مردمی دیه و همراهی نیکوکاران یزدی، زمینه آزادی این افراد و بازگشت آنان به کانون خانواده فراهم شد.
شاه‌حسینی افزود: مجموع بدهی ۱۱۰ محکوم مالی جرائم غیرعمد آزادشده در پنج‌ماهه نخست سال جاری ۹۴۷ میلیارد تومان بود که از این میزان، ۹۱۸ میلیارد تومان از طریق پذیرش دادخواست اعسار، جلب رضایت و گذشت شکات و همچنین آورده محکومان تأمین شد و ۲۹ میلیارد تومان باقی‌مانده نیز با استفاده از منابع ستاد مردمی دیه شامل کمک‌های خیران و نیکوکاران نیک‌اندیش و تسهیلات بانک‌های عامل، به حساب سپرده دادگستری واریز شد تا زمینه آزادی این افراد و بازگشت آنان به کانون خانواده فراهم شود.
وی در تشریح نوع محکومیت مددجویان آزادشده گفت: از مجموع ۱۱۰ مددجوی آزادشده، ۷۵ نفر محکوم مالی، ۲۸ نفر محکوم به پرداخت مهریه، ۶ نفر محکوم به پرداخت نفقه و یک نفر نیز محکوم به پرداخت دیه ناشی از حوادث غیرعمد بودند.
رئیس هیئت امنای ستاد مردمی دیه استان یزد ضمن تقدیر از تلاش‌های بی وقفه مدیر و کارکنان و اعضاء کمیته صلح و سازش این ستاد مردمی گفت: از این تعداد آزادی تعداد ۳۲ مددجو با مشاوره و اصلاح ذات البین توسط مددکاران این ستاد و بدون پرداخت هیچ گونه مبلغی و تعداد ۷۸ مددجو با پرداخت از منابع، شامل کمک‌های خیران و نیکوکاران نوع دوست و تسهیلات بانک‌های عامل از زندان آزاد شدند که از این تعداد ۱۷ مددجو زن و ۹۳ مددجو نیز مرد بودند.
مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد در ادامه با اشاره به برگزاری نمایشگاه عکس «دوشنبه‌ها» با موضوع مستندنگاری محرم در فرهنگ مردم یزد، اظهار کرد: این نمایشگاه به همت ستاد مردمی دیه استان یزد، با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری آفاق هنر افروز و همراهی اهالی «دوشنبه‌های رهایی» در کتابخانه مرکزی یزد برگزار شد که در آن ۵۰ اثر از میان بیش از ۳۰۰ اثر ارسالی عکاسان و استادان عکاسی استان یزد به نمایش درآمد و عواید حاصل از فروش آثار و کمک‌های مردمی به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص یافت؛ اقدامی که با جمع‌آوری ۵۰۰ میلیون تومان از محل فروش آثار و کمک‌های مردمی و اختصاص ۵۰۰ میلیون تومان دیگر از سوی محمدرضا بابایی استاندار یزد، مجموع کمک‌های این نمایشگاه برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد را به یک میلیارد تومان رساند.
شاه‌حسینی در پایان با تأکید بر اهمیت هدایت کمک‌های مردمی از مسیر‌های رسمی، گفت: ستاد مردمی دیه تنها رسمی در راستای آزادی محکومان جرائم غیرعمد است و خیران و نیکوکاران می‌توانند با مراجعه به این ستاد، در این امر خداپسندانه مشارکت کنند؛ همچنین روابط عمومی ستاد دیه استان یزد با شماره ۳۶۲۹۸۲۰۰ آماده پاسخگویی به پرسش‌ها و ارائه اطلاعات لازم درباره نحوه مشارکت و پرونده‌های واجد شرایط است.


نظرات شما