خبر یزد
خوراک سلطان + طرز تهیه
يکشنبه 19 ارديبهشت 1400 - 22:29:00
خبر یزد -

خبر یزد


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک سلطان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
آموزش آشپزی؛ از خورش بادمجان بدون گوشت جا افتاده و استیک سیب زمینی تا ماسالا دوسا هندی + تصاویر مواد لازم:
ران مرغ 600 گرم
روغن زیتون 140 میلی‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه)
پیاز خرد کرده 1 عدد
سیر خرد کرده 3 حبه
فلفل چیلی سبز 2 عدد
فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد کرده 2 عدد
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
پاپریکا یک‌دوم قاشق چایخوری
آب مرغ 200 میلی‌لیتر (حدود یک و یک‌سوم پیمانه)
بادمجان کبابی 4 عدد
آرد 1 قاشق سوپخوری
شیر 200 میلی‌لیتر (حدود یک و یک‌سوم پیمانه)
پنیر گودای رنده کرده یک‌چهارم پیمانه (20 گرم)
طرز تهیه:
مرغ را بیفزائید و تفت دهید.
سپس آن را از روغن درآورید و کنار بگذارید. حالا 50 میلی‌لیتر دیگر، از باقیمانده‌ی روغن زیتون را در همان تابه بریزید، پیاز و سیر را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.
حالا مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر، آن را تفت دهید. اینک چیلی‌ها را از طول نصف کنید، دانه‌هایش را درآورید و خلالی خرد کنید.
اکنون آن را همراه با گوجه‌فرنگی، به مخلوط مرغ بیفزائید و نمک، فلفل و پاپریکا را افزوده و تفت دهید.
سپس آب مرغ را به مواد درون تابه بیفزائید، حرارت اجاق را زیاد کنید و آن را پیوسته هم بزنید تا آب مرغ کشیده شود. آن‌گاه بادمجان‌های کبابی کرده را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
حال سس بشامل را به این ترتیب فراهم کنید. باقیمانده‌ی روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.
سپس آرد را بیافزائید و تفت دهید و شیر را کم‌کم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس، غلیظ شود.
حال بادمجان، نمک و فلفل را درون سس بریزید و مخلوط کنید. پس از آن پنیر را بیفزائید و هم بزنید تا پنیر آب شود.
اینک مخلوط فراهم کرده‌ی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و تکه‌های مرغ را رویش بچینید.
منبع: شور و شیرین 
انتهای پیام/ 

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/189943/خوراک-سلطان---طرز-تهیه
بستن   چاپ