خبر یزد
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
چهارشنبه 2 تير 1400 - 05:59:40
خبر یزد -

خبر یزد


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
موادلازم:
سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه
کره پاستوریزه 100 گرم
قارچ ورقه شده 250 گرم
خامه پاستوریزه 250 میلی لیتر
زرده تخم مرغ 4 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد
فلفل دلمه‌ای سبز 1 عدد
طرز تهیه:
1.
مرغ‌ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتی متر خرد می‌کنیم. فلفل دلمه ای‌ها را نیز خرد می‌کنیم.
2- کره را در ماهی تابه گرم کرده، سپس قارچ و فلفل دلمه ای‌ها را به آن می‌افزاییم و تفت می‌دهیم تا نرم شود و کنار می‌گذاریم.
3- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ‌ها را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شوند (برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم). سپس خامه را به آن افزوده و می‌گذاریم تا به جوش آید.
4- فلفل و قارچ‌ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده‌ها را در حال هم زدن به آن می‌افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می‌زنیم و سپس سرو می‌کنیم.
منبع:تبیان
انتهای پیام/

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/197021/طرز-تهیه-چیکن-آلاکینگ-(غذای-فرانسوی)
بستن   چاپ