يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

اجتماعی

ساخت درمانگاه خاتم با انتخاب پیمانکار جدید

ساخت درمانگاه خاتم با انتخاب پیمانکار جدید
خبر یزد - پروژه درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان خاتم، با انتخاب پیمانکار جدید حداکثر تا پایان فروردین‌ماه از سر گرفته می‌شود.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - پروژه درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان خاتم، با انتخاب پیمانکار جدید حداکثر تا پایان فروردین‌ماه از سر گرفته می‌شود.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز یزد، نماینده مردم خاتم در مجلس شورای اسلامی از تعیین تکلیف پروژه درمانگاه این شهرستان و آغاز مجدد عملیات اجرایی آن تا پایان فروردین خبر داد و گفت: شهرستان خاتم یکی از محروم‌ترین و دورافتاده‌ترین مناطق استان است و باید از ظرفیت‌های ملی برای توسعه آن استفاده شود.
صباغیان، نماینده مردم خاتم در مجلس شورای اسلامی، در جلسه کارگروه توسعه شهرستان خاتم با اشاره به سفر و بازدید میدانی از شهرستان خاتم اظهار کرد: در این بازدید که با حضور معاون سازمان تأمین اجتماعی کشور و مدیر درمان تأمین اجتماعی به شهرستان خاتم انجام شد، مسائل و مشکلات شهرستان بررسی و در نهایت صورت‌جلسه‌ای جامع تدوین شد.
وی افزود: معاون سازمان تأمین اجتماعی کشور ایشان نخستین مقام عالی‌رتبه سازمان تأمین اجتماعی هستند که از شهرستان محروم و دورافتاده شهرستان خاتم بازدید میدانی داشته و از نزدیک در جریان مشکلات قرار گرفتند.
صباغیان با اشاره به مهم‌ترین مصوبات این جلسه بیان کرد: با توجه به مشکلات ایجادشده از سوی پیمانکار پروژه درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان خاتم، مقرر شد پیمانکار جدید انتخاب شود تا عملیات اجرایی حداکثر تا پایان فروردین‌ماه از سر گرفته شود.
وی ادامه داد: به منظور توسعه آتی درمانگاه و با توجه به محدودیت فضای موجود، مقرر شد زمینی به مساحت هفت هزار مترمربع در مجاورت درمانگاه با مشارکت خیرین تأمین شود و سازمان تأمین اجتماعی اجرای طرح توسعه را بر عهده بگیرد.
صباغیان در پایان با تأکید بر محرومیت این شهرستان گفت: شهرستان خاتم جزء محروم‌ترین و دورترین منطقه است و لازم است با برگزاری جلسات تخصصی و استفاده از ظرفیت شستا (شورای سازمان تأمین اجتماعی)، زمینه سرمایه‌گذاری در حوزه‌های دامپروری و کشاورزی برای توسعه پایدار منطقه فراهم شود.


نظرات شما