خبر یزد - محمدرضا بابایی استاندار یزد، از دستاوردهای مهم سفر خود به تهران از جمله توافق برای تأسیس نهاد مستقل تأمین مالی بورس، پیگیری توسعه ناوگان یزد ایر، جذب منابع بانکی برای صنایع و تخصیص اعتبار برای تکمیل ۱۰ بیمارستان نیمهتمام خبر داد.
به گزارش روابطعمومی استانداری یزد، محمد رضا بابایی در گفتگویی تلویزیونی با شبکه یزد، جزئیات پیگیریهای ملی خود از جمله پیگیری برای تاسیس نهاد مستقل تامین مالی از طریق بازار سرمایه، تزریق منابع جدید بانکی به شریانهای صنعتی، توسعه ناوگان هوایی «یزد ایر» و جذب اعتبارات کلان ملی جهت تکمیل پروژههای نیمهتمام درمانی را بیان کرد.
استاندار یزد با اشاره به نشستهای تخصصی حوزه هوانوردی گفت: در دیدار با مدیران "یزد ایر"، ارتقای کیفی و توسعه ناوگان این شرکت با ظرفیت ۱۸۰ نیروی فعال در تهران هدفگذاری شد.
بابایی از دیدار با رئیس سازمان بورس خبر داد و افزود: تاسیس نهاد تامین مالی در استان با استقبال همراه شد و اتاق بازرگانی مامور پیگیری آن تا حصول نتیجه گردید.
عالیترین مقام اجرایی استان درباره جلسات فشرده با مدیران عامل بانکهای «ملی» و «صادرات» تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع بانکی استان، پیشنهاد برقراری خطوط اعتباری ویژه برای واحدهای تولیدی و صنعتی مطرح و در مسیر پیگیری قرار گرفت.
وی با اشاره به دیدار با وزیر بهداشت اظهار داشت: علاوه بر پیگیری مفاد تفاهمنامه سال گذشته، مطالبات برحق کادر درمان و پرستاران استان به صورت جامع به وزیر محترم انتقال یافت.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: برای تکمیل ۹ الی ۱۰ بیمارستان در حال ساخت با پیشرفت بالای ۴۰ درصد، ضمن پیگیری مجوزهای ماده ۲۳، خواستار تخصیص منابع ویژه وزارتخانه بر اساس قانون برنامه پنجساله شدیم.
بابایی در پایان به نشست سهساعته با فعالان اقتصادی ساکن تهران و معاونین وزرا اشاره کرد و گفت: این جلسات همافزایی، فرصتی ارزشمند برای بهرهگیری از خرد جمعی نخبگان هماستانیمان در مسیر توسعه همهجانبه یزد است.
