خبر یزد - ایرنا / مدیرکل تبلیغات اسلامی یزد از برگزاری راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در ۵۰ نقطه در شهرها و مناطق روستایی استان خبر داد.
حجتالاسلام«مجتبی صداقت» افزود: بر اساس یک رسم ارزشمند، این آیین معنوی با حضور گسترده اقشار مختلف مردم مومن و ولایتمدار و عاشقان مکتب ثارالله در برخی از مناطق شهر یزد و سایر شهرها و روستاهای استان در روز اربعین برگزار می شود.
وی با تسلیت اربعین حسینی و تشکر از برپایی مجالس وعظ و خطابه و نشست های تبیینی و عزاداری و مداحی ادامه داد: این راهپیمایی در شهرستان یزد در چهار نقطه به صورت مردمی برگزار می شود.
این مسوول بیان کرد: این مراسم از ساعت ۶ صبح روز اربعین (۱۳ مرداد ) از شهر یزد به طرف حسینیه امام تفت و از ساعت هشت صبح از محله نجف آباد به طرف میدان امام حسین (ع) برگزار می شود.
وی بیان کرد: همچنین در همین روز از ساعت ۱۶ از امامزاده سید جعفر (ع) به طرف خیابان انقلاب و از ساعت ۱۷ از امامزاده سید جعفر (ع) به طرف گلزار شهدای گردفرامرز برگزار می شود.
این مسوول به اهمیت برگزاری اینگونه برنامه های معنوی تاکید کرد و گفت: در سایر مناطق استان نیز راهپیمایی جاماندگان اربعین با حضور پرشور مردم و هیات ها و همراه با نوحه خوانی و مداحی انجام می شود.
صداقت از همه افرادی که در سال جدید در برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی، مذهبی و تبیینی همکاری و رسالت دینی و ملی و انقلابیی خود را انجام دادند تشکر کرد.
استان یزد یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.