دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد مطرح کرد:

مشارکت ۱۷.۹ درصدی زنان یزدی در اقتصاد استان

مشارکت ۱۷.۹ درصدی زنان یزدی در اقتصاد استان
خبر یزد - مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد با تشریح برنامه‌های این دفتر در حوزه‌های جمعیتی و اشتغال، بر لزوم ورود جدی دانش‌آموزخبرنگاران به معرفی زنان کارآفرین، مدیران موفق صنعتی و چهره‌های تاریخی استان تأکید کرد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد با تشریح برنامه‌های این دفتر در حوزه‌های جمعیتی و اشتغال، بر لزوم ورود جدی دانش‌آموزخبرنگاران به معرفی زنان کارآفرین، مدیران موفق صنعتی و چهره‌های تاریخی استان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، نشست صمیمانه با جمعی از دانش‌آموزخبرنگاران خبرگزاری پانا به مناسبت روز خبرنگار، با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری، رئیس سازمان دانش‌آموزی استان و مدیر خبرگزاری پانا برگزار شد.
فاطمه دانش‌یزدی در این نشست با تأکید بر اهمیت نگاه خانواده‌محور و جامعه‌گرا در فعالیت‌های رسانه‌ای گفت: سلامت و پویایی جامعه در گرو حال خوب دختران و زنان است و بانوان می‌توانند با توازن میان نقش‌های مادری، همسری و مسئولیت‌های اجتماعی، نقش مؤثری در توسعه استان ایفا کنند.
وی با اشاره به تدوین برنامه‌های دفتر زنان و خانواده استانداری در هفت محور از جمله امور حقوقی، جوانی جمعیت، تحکیم بنیان خانواده، زیست عفیفانه و اشتغال بانوان افزود: طرح «عائله مندی زنان» با هدف حمایت از بانوان کارمند در حوزه فرزندآوری، از استان یزد آغاز شده و هم‌اکنون در نهاد ریاست‌جمهوری در حال بررسی است تا به‌عنوان قانون در سطح کشور تسری پیدا کند.
دانش‌یزدی نرخ مشارکت اقتصادی زنان استان را ۱۷.۹ درصد و نرخ اشتغال آنان را ۸۶ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: توزیع اشتغال بانوان یزدی شامل ۳ درصد در بخش کشاورزی، ۳۲.۱ درصد در صنعت و ۴۲.۲ درصد در خدمات است؛ ضمن اینکه هم‌اکنون مدیریت ۲۰۲ واحد صنعتی استان بر عهده بانوان قرار دارد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد در پایان با پیشنهاد سوژه‌های خبری به خبرنگاران پانا خاطرنشان کرد: معرفی زنان موفق در شهرک‌های صنعتی، بانوان سرپرست خانوارِ کارآفرین، ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد و همچنین چهره‌های تاریخی و اثرگذار یزد مانند «ستی فاطمه»، می‌تواند از مهم‌ترین رسالت‌های رسانه‌ای در حوزه زنان باشد؛ چرا که خودباوری و اعتمادبه‌نفس مهم‌ترین عامل موفقیت بانوان در عرصه‌های مختلف است.

خبر یزد



نظرات شما