يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

رئیس جدید اداره ورزش و جوانان بافق معرفی شد

رئیس جدید اداره ورزش و جوانان بافق معرفی شد
خبر یزد - در آیینی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، فرماندار بافق و جمعی از مسئولان شهرستان، جلیل حاجی‌حسنی به‌عنوان رئیس جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان بافق معرفی و از زحمات سمیه ایزدیان، رئیس سابق این اداره، تقدیر شد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - در آیینی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، فرماندار بافق و جمعی از مسئولان شهرستان، جلیل حاجی‌حسنی به‌عنوان رئیس جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان بافق معرفی و از زحمات سمیه ایزدیان، رئیس سابق این اداره، تقدیر شد.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد ، فرماندار بافق در این آیین با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و توجه به استعداد‌های ورزشی شهرستان گفت: هدف ما در این مجموعه، ارتقای سرانه ورزشی و توسعه ورزش همگانی است؛ البته در کنار ورزش همگانی، به دنبال همگانی‌کردن ورزش قهرمانی نیز هستیم.
فلاح افزود: ما در کشور ستاره‌های درخشانی داریم؛ برای نمونه، حضور ورزشکارانی مانند مبینا فلاح در المپیک نشان‌دهنده استعداد‌های فراوان این مرز و بوم است. 
وی ادامه داد: همچنین موفقیت تیم‌های فوتبال پردیس و سایر رشته‌ها در باشگاه آهن که بدنه اصلی تیم‌های ملی را تشکیل می‌دهند، مایه افتخار است.
فرماندار بافق با بیان اینکه با وجود کسب جایگاه‌های مناسب در سطح شهرستان و استان، همچنان قانع نیستیم، اظهار کرد: معتقدیم هنوز ظرفیت‌ها و استعداد‌های واقعی خود را به‌طور کامل نشناخته‌ایم؛ از این‌رو وظیفه سنگینی بر عهده متولی جدید است تا با تعاملات سازنده و حمایت‌های مدیرکل محترم ورزش، مسیر پیشرفت را هموارتر کند.
هاشمی مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد نیز درباره ورزشگاه زمین چمن تختی و سکو‌های این مجموعه گفت: در اعتبارات ابلاغی امسال، از محل مسئولیت‌های اجتماعی و اعتبارات ابلاغی وزارت ورزش و جوانان، مبالغ خوبی دریافت کرده‌ایم و در سال مالی ۱۴۰۵، تکمیل این پروژه را آغاز خواهیم کرد.
وی افزود: تلاش ما این است که این پروژه‌ها در اسرع وقت به پایان برسند تا هم زمین چمن مورد استفاده قرار گیرد و هم سکو‌های ورزشگاه تکمیل شود؛ اعتبارات سکو‌ها نیز پیش‌بینی شده و امیدواریم با تخصیص این اعتبارات، این بخش را نیز به پایان برسانیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد ادامه داد: سالن کشتی نیز در همین مجموعه قرار دارد که با همت فرماندار و بخش خصوصی، امیدواریم این پروژه نیز در سال ۱۴۰۵ به پایان برسد.
هاشمی با اشاره به موفقیت‌های ورزشکاران بافقی در رشته‌های مختلف گفت: بافق در هندبال آقایان و بانوان از قطب‌های کشور است و تیم بانوان این شهرستان در فصل گذشته به مقام نایب‌قهرمانی دست یافت.
وی افزود: همچنین تنها بانوی المپیکی استان یزد در رشته تیراندازی با کمان از بافق است و ورزشکاران این شهرستان در رشته‌هایی مانند اسکیت نیز در مسابقات آسیایی و جهانی افتخارآفرینی کرده‌اند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با اشاره به ظرفیت‌های زیرساختی و حمایت باشگاه و شرکت سنگ‌آهن، بافق را دارای ظرفیت بالایی برای توسعه ورزش دانست و اظهار کرد: این شهرستان در حوزه جوانان نیز از جوانان نخبه، فرهیخته و سمن‌های فعال برخوردار است.
وی همچنین با اشاره به اجرای ورزش باستانی توسط ورزشکاران بافقی در یکی از دوره‌های مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام فجر گفت: فیلم این برنامه به محضر رهبر معظم انقلاب ارائه شد و ایشان از این اقدام فرهنگی و ورزشی تقدیر کردند.


نظرات شما