يکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵

ورزشی

عجیب‌ترین بررسی وی‌ای‌آر در بازی آرسنال!

عجیب‌ترین بررسی وی‌ای‌آر در بازی آرسنال!
خبر یزد - ورزش ۳/یک بررسی عجیب وی‌ای‌آر در جریان پیروزی آرسنال مقابل هال‌سیتی، هواداران لیگ برتر را به خنده انداخت. توپچی‌ها به دلیل خطایی که روی کای هاورتز، مهاجم این ...
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /یک بررسی عجیب وی‌ای‌آر در جریان پیروزی آرسنال مقابل هال‌سیتی، هواداران لیگ برتر را به خنده انداخت.
توپچی‌ها به دلیل خطایی که روی کای هاورتز، مهاجم این تیم، انجام شد، صاحب یک ضربه پنالتی احتمالی نشدند؛ اما دلیل اصلی این بود که مهاجم آلمانی در موقعیت کاملاً آشکار آفساید قرار داشت.
این اتفاق چند دقیقه پیش از پایان نیمه اول رخ داد که نوبل مندی، مدافع هال‌سیتی، پیراهن هاورتز را در محوطه جریمه کشید و این بازیکن روی زمین افتاد.
پس از این اتفاق، وی‌ای‌آر از داور مسابقه خواست تا برای بررسی صحنه به کنار زمین و مقابل مانیتور برود. داور پس از بازبینی صحنه، از طریق بلندگوهای ورزشگاه اعلام کرد که روی هاورتز خطا صورت گرفته است. این اعلام باعث شد هواداران حاضر در ورزشگاه امارات برای لحظاتی به هیجان بیایند، اما داور بلافاصله آب پاکی را روی دست آن‌ها ریخت و توضیح داد که این خطا تأثیری در تصمیم نهایی ندارد، زیرا هاورتز در موقعیت آفساید قرار داشته است. این اتفاق باعث شد هواداران درباره دلیل ارجاع داور به مانیتور وی‌ای‌آر سؤال کنند.

خبر یزد

یکی از هواداران در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «یکی از عجیب‌ترین بررسی‌های وی‌ای‌آر در بازی آرسنال و هال‌سیتی بود. وقتی آفساید کاملاً مشخص بود، چرا داور را برای بررسی صحنه پنالتی به کنار زمین فرستادند؟»
هوادار دیگری نوشت: «اولین چیزی که به ذهنم رسید آفساید بود، اما پس چرا وی‌ای‌آر به داور گفت بازی را متوقف کند و برای بازبینی صحنه به مانیتور برود، در حالی که آفساید هاورتز کاملاً مشخص بود؟»
نفر سوم هم واکنش نشان داد: «خنده‌دار است! داور و تیم وی‌ای‌آر در بازی آرسنال و هال‌سیتی کاملاً بازیکنان و هواداران آرسنال را سر کار گذاشتند!»
هوادار چهارمی نیز نوشت: «هاها! داور بازی آرسنال عملاً همه را دست انداخت. نمی‌دانستم قرار است با وی‌ای‌آر شوخی کنند!»


نظرات شما